Speak it Oy - Spiikkeri joka lähtöönSpeak it Oy

Speak it Oy

Speak it Oy on perinteistä nimitystä käyttäen ns. äänitalli ja toiminut vuodesta 2007 alkaen. Tarjoamme voiceover-palveluita, eli olemme toimittaneet tuhansia spiikkejä asiakkaittemme erilaisiin projekteihin. Missiomme on tarjota laadukkaita spiikkejä kielestä riippumatta kaikenlaisiin tarpeisiin nopeasti ja helposti.

Teemme yhteistyötä monien ulkomaisten alan yritysten ja ammattilaisten kanssa, joiden kautta käytettävissämme on todellisia huippuosaajia. Edustamamme vieraskieliset spiikkaajat ja ääninäyttelijät on valittu osaamisensa ja työnsä laadun perusteella, ja he kaikki asuvat ja työskentelevät omalla kielialueellaan.

Tyypillisiä voiceover-projekteja, joihin toimitamme spiikkejä:

Koska kotimaiset yritykset pyrkivät yhä enemmän kansainvälisille markkinoille, haluamme panostaa erityisesti vieraskielisiin spiikkeihin. Siksi lisäämme valikoimaamme vieraskielisiä ammattispiikkereitä eri kielialueilta ja eri puolilta maailmaa. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja kasvatamme äänitalliamme vähitellen ja ennen kaikkea harkiten.

Ota yhteyttä

Jos löydät listoiltamme mielestäsi sopivan mainosäänen, spiikkerin videoon, opastavan juontajan koulutukseen, äänen puhelintiedotteisiin tai myymäläkuulutuksiin, mutta haluaisit kuulla häneltä lisää demoja, se onnistuu useissa tapauksissa. Ilmoita ko. spiikkerin kieli ja demon kohdalla oleva tunniste, niin toimitamme lisädemot sähköpostitse.

Muista: Jos sivustolla olevilta listoilta ei tunnu löytyvän sopivaa spiikkeriä, voimme ehkä siitä huolimatta auttaa. Kaikki spiikkaajat eivät ole esillä tällä sivustolla ja valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti. Lisäksi voimme tarvittaessa etsiä aivan uusia, toiveittesi mukaisia ääniä.

Kerro siis, mitä voiceover-palveluita tarvitset, niin löydämme projektiisi sopivat äänet.

Spiikkereitä, spiikkaajia, spiikkejä ja spiikkauksia - Speak it Oy - Spiikkeri kaikkiin tarpeisiin.
Speak it Oy
Itäinen Rantakatu 70 A
20810 Turku

speakitvoices ät gmail piste com
Puh: 040 730 0210

Y-tunnus: 2126208-5
Toimitusehdot
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kaikki sivustolla oleva ääni-, kuva- ja tekstimateriaali on tekijänoikeuslain suojamaa.
Ääninäytteitten kopiointi julkaisutarkoituksiin tai muihin tallenteisiin on kielletty.